moo-sessionsOPROEP (POP)MUZIEKLIEFHEBBERS

Van januari t/m juni 2016 hebben de maandelijkse Moo Sessions plaatsgevonden op onze boerderij aan het IJzerpad 17 in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand was er een huiskamerconcert, gedurende zes maanden. Achtereenvolgend hebben bij de Moo Sessions gespeeld Daan, Black Oak, The Stream, Sväva, Half Way Station en als laatste Logue.

(zie ook: www.culturalexplores.nl/sessions.html)

Tijdens dit eerste jaar waren er maandelijks zo’n 15 a 20 bezoekers op de zondagmiddag aanwezig. We hadden een aantal waardevolle donateurs en een kleine bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland, zodat de bands een onkostenvergoeding betaald konden krijgen.

We willen graag doorgaan in 2017 met deze, in onze ogen, waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod in Rutten en de Noordoostpolder. We zoeken daarom 20 donateurs die 30,- willen bijdragen om de editie van 2017 mogelijk te maken. Dit bedrag gaat volledig naar de band/ act die speelt. Als donateur krijg je een passepartout waarmee je alle zes huiskamerconcerten kunt bijwonen. De speciale passepartout bestaat uit een cassettebandje met een nummer van alle zes bands/ acts die komen spelen. Kun je zelf niet, dan kun je de passe-partout ook aan iemand anders uitlenen.

Meer weten en/ of donateur worden. Mail naar in info@culturalexplores.nl

Zonder publiek geen Moo Sessions. Dus dank voor je bezoek, ondersteuning, suggesties, donatie en/ of vertrouwen.