Wanted2018 inschrijfflyerInschrijving Wanted 2018 van start en de inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend.

Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Nederlandse hiphopcompetitie.

GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.

De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door coaches Leeroy (Zwart Licht), Skinto (Stepherd & Skinto) en Kimo.

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een clipshoot en een waardecheque voor muziekinstrumenten.

Deelnemers kunnen zich tot en met maandag 8 januari 2018 inschrijven via www.grap.net.

 

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows op donderdag 8 februari, vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari in Q-Factory in Amsterdam.

Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale.

De overige vier plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury.

De finale, Most Wanted 2018 – The Final Showcase, is op zaterdag 7 april in de Melkweg (OZ).

Wanted wordt gehost door Lost & T.Milan en dj All1NE (SoulTrash). T

ijdens de competitie worden meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun producties en optredens.

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder meer een professionele video- en fotoshoot, zakelijke coaching, een workshop over produceren, optredens, een radio-interview, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor oefenruimtes, studiotijd en een tegoed voor de online distributie van muziek.

Het volledige prijzenpakket is hier te vinden.

Inschrijven

Acts kunnen zich tot en met maandag 8 januari inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

Daarbij moet ook een geluidsopname, promotiefoto en biografie upgeload worden.

 

Over Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts in heel Nederland. In het tweeëntwintig jarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als SoulTrash, De Nachtdienst, The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG mee. Grizzly mocht zich vorig jaar Most Wanted 2017 noemen.

 

Meer informatie: Website / E-mail / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube