digi Flyer Wanted 2017De inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend; inschrijven vanaf vandaag. Door een alliantie met GRAP staat deze voor de Nederlandse hiphopcompetitie ook open voor Flevolandse Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten.

Deze competitie geeft aanstormende hiphopacts de kans zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie en wordt door GRAP georganiseerd.

De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door de coaches Aldo Bruining (Neerlands Dope en ADE Beats), Leeroy (Zwart Licht) en Skinto (Stepherd & Skinto). De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een clipshoot en een waardecheque voor muziekinstrumenten én een optreden op de komende editie van het Almeerse festival ‘Gestrand’.

Deelnemers kunnen zich tot en met maandag 6 maart inschrijven via www.grap.net

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows op vrijdag 24, woensdag 29 en vrijdag 31 maart in Q-Factory in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale.

De overige vier plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury.

Tijdens de competitie worden meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun producties en optredens.

Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut.

De finale, Most Wanted 2017 – The Final Showcase, is op zaterdag 6 mei in de Melkweg (OZ).

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder meer een professionele video- en fotoshoot, zakelijke coaching, een workshop over produceren, optredens, een radio-interview, een optreden op het Almeerse festival ‘Gestrand’, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor oefenruimtes, studiotijd en een tegoed voor de online distributie van muziek.

Het volledige prijzenpakket is te vinden op de website.

Inschrijven

Acts kunnen zich tot en met maandag 6 maart inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Daarbij moet ook een geluidsopname, promotiefoto en biografie upgeload worden.

Over Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts in heel Nederland. In het eenentwintig jarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken.

Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als De Nachtdienst, The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG.

SoulTrash mocht zich vorig jaar Most Wanted 2016 noemen.

Meer informatie: Website / E-mail / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube