Boerlage_Fotografie-The_Stream (2)De band The Stream is op zondagmiddag 27 maart, eerste paasdag, te zien en te horen tijdens de Moo Sessions #03 in de boerderij aan het IJzerpad 17 in Rutten. 

De Moo Sessions is een maandelijkse terugkerend (semi) akoestisch optreden, op de zondagmiddag. Er vinden gedurende de wintermaanden zes edities plaats. De bands spelen een unieke set in een intieme setting op een boerderij in Rutten.

Het Leidse The Stream is de melodische pop/rock-band rond Jan Stroomer. Gestart als studio-project, nu live met band. Geïnspireerd door bands van de jaren 70 en ‘ 80, zoals Pink Floyd, Queen, Joe Jackson en meer hedendaagse artiesten als Ben Folds en Rufus Wainwright. Tijdens de Moo Sessions komen ze in een speciale bezetting bestaande uit piano en koor.

De Moo Sessions worden georganiseerd door stichting Halo en mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. We willen met dit kleinschalige initiatief een leuke, unieke en inspirerende bandmiddag aan het culturele aanbod van de Noordoostpolder toevoegen.

Entree is € 7.50 en gaat naar de band die speelt. Zondagmiddag 28 februari, aanvang 15.00 uur. IJzerpad 17 in Rutten.

Web: www.culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/557482014428059/