poster RUV invites- De Klos 7 juli 2018Als het clubcircuit bijna z’n deuren sluit en met het festivalseizoen nog net niet vol op stoom-, blaast deze line up jou eens fijn van je sokken .

In willekeurige volgorde zijn zaterdag 7 juli te zien en horen:

backing-buddha-1‘Baking Buddha’ is een shoegaze-grunge band uit Dronten Flevoland en speelt een heftige mix van indierock, shoegaze, emo en grunge, denk aan Dinosaur Jr., en mocht zich door het winnen van Flavourland een jaar land de beste band van Flevoland noemen.

Nu-metalband ‘Frontstreet’, die met een combinatie van Frontstreetrap, metal en elektronica doet denken aan Limb Bizkit, Korn en Deftones, verzorgt eerst even voor 6.000 bezoekers op 23 juni de aftershow bij netgenoemde Limb Bizkit in megazaal AFAS Live. Daarna doen de Lelystatters het nog eens flink over in de iets intiemere setting van De Klos.

goddamn dinosaur 2018‘Goddamn Dinosaur’ uit Lelystad combineert verschillende genres waaronder grunge, surf, blues, pop en punk, dat resulteert in een mix van zeer uiteenlopende songs met thema’s als liefde, dood, en samenleving. Volgens 3voor12: “De nummers steken ijzersterk in elkaar en het is overduidelijk dat deze gasten geboren zijn voor het podium.”

RUV‘RUV’ haalt zijn inspiraties haalt uit het gitaargeweld van de vorige eeuw en maakt, mogelijk daarbij een weinig geholpen door hun uiterlijk, zowaar bluesrock weer hip. Het trio is woonplaats Dronten al een tijdje ontstegen dankzij een carrière die van het epicentrum van modder, muziek en bier ‘Zwarte Cross’ ( editie 2018) tot ver over de landsgrenzen reikt.

The GreyÉn het podiumdebuut van ‘The Grey’; de nieuwe -sinds zeven maanden actieve- hardrock/ alternative metal band met o.a. leden van de helaas wegens uitblijven van het grote succes ter ziele gegane Emmeloordse metallegende Engraved.

Locatie: De Klos, Meldestraat 2A, Emmeloord

Datum: zaterdag 7 juli 2018

Entree € 6, –

Aanvang 21.00 uur & deur open 20.30 uur