S69_Press_1BW moo 2018Alweer het derde jaar van de Moo Sessions trapt op 28 januari af; met iedere laatste zondagmiddag van de komende zes maanden een huiskamerconcert op een heuse boerderij in Rutten.

Standup ‘69 bijt de spits af en gaat bewijzen dat hun door indie- en spacerock beïnvloede muziek ook akoestisch uitstekend uit de verf komt.

Standup ’69 is een indie rock trio uit Rotterdam met een voorliefde voor catchy nummers met een psychedelisch randje. De muziek neemt je mee door een landschap van strakke drums, zwevende gitaren, snijdende synths, samples en dromerige zang. De liveshow is hard, sexy en overweldigend maar speciaal voor de Moo Sessions hult de band zich in een intieme akoestische sfeer.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden in de huiselijke sfeer van een boerderij, waarbij gedurende het jaar zes edities plaatsvinden: op zaterdagavond in Diepenheim en aansluitend op zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #13 zondagmiddag 28 januari om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50 en de opbrengst gaat in z’n geheel naar de band of act. Je kunt ook donateur worden, als je dit initiatief wilt ondersteunen. Je betaalt dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle optredens in 2018 kan bijwonen.

Mail: info@culturalexpores.nl

Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/1595427960540791/