demiraColin WatersLet OP!! Bij Moo sessions van april speelt Colin Waters (foto) ipv DÉMIRA op zondagmiddag 30 april om 16.00 uur in HET TIJDELIJK VERBLIJF te Rutten.

 

Goed én slecht nieuws! DÉMIRA moest helaas afzeggen i.v.m. een gescheurde enkelband en spelen op krukken is nou niet bepaald ideaal. Het goede nieuws is dat last minute Colin Waters bereid is gevonden om een mooie set te spelen bij de komende Moo Sessions. Zie: https://www.facebook.com/events/1826954647566187/

 

DÉMIRA maakt modern folk; een mix van (elektronische) folkrock en alternatieve, poëtische pop. Haar performance is krachtig en opzwepend, de songs zijn meeslepend en pakkend tegelijk en zouden qua geluid kunnen worden omschreven als een mengeling van Kate Bush, Björk en Lykke Li.

DÉMIRA was finalist bij het televisieprogramma De Beste Singer­Songwriter van Nederland en heeft inmiddels in vrijwel alle grote popzalen van Nederland gespeeld. Van haar zijn inmiddels verschenen de EP’s Pay Attention (2012), Indigo (2014) en White Ravens (2016). De singles Dragons en Trophy zijn beide uitgebracht met prachtige videoclips. 

In toenemende mate speelt DÉMIRA uitsluitend met haar band op festivals en in popzalen. Speciaal voor de Moo Sessions doet ze weer een intiem solo optreden. Als bezoeker zit je dicht op de muziek en kun je na het optreden gemakkelijk met haar in gesprek. 

Vrienden van Moo Sessions: € 30,- voor 6 sessions.
Entree aan de deur los: € 7,50
(Inkomsten entree gaan naar de bands en acts die spelen)

Locatieadres: IJzerpad 17, Rutten