www_undergroundlelystadVanaf komend seizoen heet Underground niet langer meer Underground, maar gaat het Lelystadse poppodium onder een nieuwe naam verder!

vrijdag 7 september presenteert dan-niet-meer-Underground haar nieuwe naam en huisstijl met een avond vol livemuziek uit Lelystad. De entree is gratis en op het podium zullen uitsluitend artiesten uit Lelystad staan, waaronder The Voice of Holland ster Kimberly Maasdammedie.

Sta jij die dag ook op het poppodium-met-de-nieuwe-naam?

Omdat dan-ex-UG-maar-met-een-nieuwe-naam lokaal talent nog steeds graag een podium geeft, treden vanavond uitsluitend Lelystadse artiesten op.

Ken of ben jij een muzikant uit Lelystad en lijkt het jou leuk om deze avond solo of met band op te treden, meld je dan aan! Leeftijd en muziekgenre maakt niet uit, alle Lelystadse artiesten en bands zijn welkom.

Een act is Lelystads als minstens de helft van de leden in Lelystad woont. Uit alle aanmeldingen zal een mooi programma samengesteld worden.

Geprobeerd wordt zo veel mogelijk acts te laten optreden; de speeltijd per act zal daarom tussen de 20 en 30 minuten zijn.

Deelnemers krijgen een aantal gratis consumpties en er is in overleg een (kleine) onkostenvergoeding beschikbaar.

Aanmelden kan tot en met 8 juli 2018 via bart@undergroundlelystad.nl Vergeet niet een korte omschrijving van wat je doet mee te sturen en wie er meespelen.