Inschrijven Popwedstrijd Flavourland 2016 is gestart! 

Flavourland is de wedstrijd voor alle bands en acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Centrum Amateurkunst Flevoland, in samenwerking met poppodia De Meester in Almere, Underground in Lelystad en De Klos in Emmeloord. Mediapartner is het altijd actuele 3voor12/Flevoland.

De Melkweg
De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale. De winnaar van de finale gaat naar de landelijke Sena Performers POPnl Award in De Melkweg.

Open inschrijving
Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden betekent deelnemen. De bandwedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band en act kan meedoen. Een band of act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is gratis.
Wat valt er te winnen? Fabelachtige (geld)prijzen, dé grootst mogelijke trofee en alle roem die zich maar laat denken. Én de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2017 in poptempel Melkweg, Amsterdam.

Aanmelden kan tot 1 oktober
Aanmelden kan tot 1 oktober 2016 door het inzenden van een deelnameformulier en eventuele demo. Het deelnameformulier en alle informatie is te vinden op deze site, de deelnemende poppodia en 3voor12. Klik hier om je band/act in te schrijven.