Check alle nieuwe sessies en bekijk het blokkenschema om jouw route door No Man’s Land alvast uit te stippelen.

De negende editie van No Man’s Land staat voor de deur! Op 22, 23 en 24 november vindt de Utrechtse muziekconferentie voor het tweede jaar op rij volledig online plaats. Via 2021.EnterNoMansLand.nl biedt het programma drie dagen lang meer dan 40 crash courses, panelgesprekken, inspiratiesessies en showcases, die (live) worden uitgezonden via zeven kanalen. Ben jij erbij?

Bekijk het programma | Bestel je ticket | RSVP op Facebook

Authenticiteit als norm
No Man’s Land start met een gezamenlijke zoektocht naar de bron achter innovatie, vernieuwing en verandering: authentiek makerschap. Het thema van de conferentie is dan ook ‘Authenticiteit als norm’.  Hosts Jennifer Muntslag en Imke Loeffen gidsen je op 22, 23 en 24 november door het bomvolle programma, dat interactie biedt met met 130 artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers via live Q&A’s, een-op-eensessies en de chat.

Hieronder zie je slechts een greep van deze namen naast elkaar. Ben jij benieuwd waar je hen tegenkomt? Klik op de namen om erachter te komen:

Jairzinho | Mahi Khalesi | Jeangu Macrooy | Fraasie | Neenah | Rockywhereyoubeen |
Cato van Dijck | Paul Sinha | LAKSHMI | Piet Junior

Vervolgens trappen de hosts op 24 november de conferentie af met Jeroen Bartelse, Johan Fretz en LAKSHMI tijdens de themasessie.

Actualiteit als vertrekpunt
Makers bekritiseren, vertegenwoordigen, innoveren, zoeken en verleggen grenzen. Daarom
agenderen we op No Man’s Land verschillende actuele topics waarvan wij geloven dat ze aandacht verdienen. Zo gaan tijdens Open boek of achter gesloten doek o.a. King Faisel, Shishani en Abel van Gijlswijk in gesprek over wat uit je persoonlijke leven je als artiest wél en niet deelt met je publiek en welk effect dit kan hebben op je gezondheid. In Tussen kunst en cancelcultuur gaan o.a. Raja Felgata en Insayno op zoek naar de gezonde balans tussen cancelcultuur en compromisloze kunst, en zowel in de reportage Representin’ realness: Vrouwen in hiphop als in het live-panel.

Vrouwen in hiphop wordt de huidige positie van vrouwen in dit muziekgenre onder de loep genomen door o.a. Beckie, Kim Dankoor en Tiziana Mulier.

Online ontmoeten, discussiëren en advies inwinnen
Via EnterNoMansLand.nl ontmoeten we elkaar online, waar we op een laagdrempelige manier metelkaar het gesprek aangaan. Zo geven professionals als Cato van Dijck en Jairzinho feedback aan talentvolle makers tijdens de Musicmaker Demopanels en beoordelen o.a. Piet Junior en
Rockywhereyoubeen talenten die de strijd met elkaar aangaan in de TRIFECTA Talent Pitch.
Bezoekers kunnen na het interview vragen stellen aan Jeangu Macrooy of het gesprek aangaan met Joris Postulart over NFT’s. Ook staan dit jaar meer dan 20 professionals paraat tijdens Het
Spreekuur met wie je een-op-een in gesprek kan

No Man’s Land heeft samen met de Muzikantendag en Popronde 22 t/m 28 november uitgeroepen tot de Week van het Nederlands Poptalent. In deze week zetten wij, samen met popkoepels en mediapartners, poptalent in de spotlight. Een ticket voor No Man’s Land geeft een gelimiteerd aantal bezoekers óók toegang de Muzikantendag en het Popronde Eindfeest op 27 november!

Check het volledige programma hier en klik op het blokkenschema hieronder (grote versie) om jouw route te bepalen. Tot op No Man’s Land!