HavingtonTot aanstaande juli vindt iedere laatste zondagmiddag van de maand  een huiskamerconcert plaats op een boerderij in Rutten onder de noemer Moo Sessions. Eerder dit jaar speelden daar Toycar Taxi, Evan Dain & Band, Gitta de Ridder en Colin Waters.

In mei draait het om een optreden van de Duitse band Havington. Havington is een jonge band uit Bremen en maakt aanstekelijke akoestische indie-pop. Een gevoelige en dromerige stem wordt gecombineerd met beknopte ritmes en pakkende melodieën. De eerste EP is in 2015 verschenen en draagt de titel Curiosity; niet alleen naam van hun eerste single, maar ook typerend voor hun nieuwsgierige levingshouding.

Speciaal voor de Moo Sessions komt dit trio over uit Bremen voor een intiem optreden in Rutten. Als bezoeker zit je dicht op de artiest(en) en kun je na het optreden gemakkelijk met ze in gesprek, in dit geval handig als je een beetje Duits of Engels spreekt.  

Moo Sessions #11 is zondagmiddag 28 mei om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en gaat in z’n geheel naar Havington.

Mail: info@culturalexplores.nl

Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/236129750201767/