GdR2 moo sessionsElke laatste zondagmiddag van de maand/ tot juli as. vinden onder de noemer ‘Moo Sessions’  huiskamerconcerten plaats op een heuse boerderij in Rutten .

Afgelopen december woonde én werkte singer-songwriter Gitta de Ridder een hele maand op deze Ruttense boerderij en schreef daar materiaal voor een nieuw album. En alleen al daarom is het logisch dat Gitta bij de maartse ‘Moo Sessions’ te gast is.

Gitta de Ridder maakt folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten. Met haar eerste single ‘Mr Yesterday’, uitgebracht in 2014,  trok zij al de aandacht van  Engelse- en Nederlandse radiostations. Op haar nieuwe album ‘Feathers’ van afglopen september vertelt zij verhalen over ‘het leven’; over affaires, liefde, familie, herinneringen en verder alles wat-ons-tot-mens-maakt.

Moo Sessions #09 zondagmiddag 26 maart om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat in z’n geheel naar Gitta de Ridder.

In 2016 is er gestart met de Moo Sessions. Bij de Moo Sessions spelen de bands en acts een unieke set binnen een huiselijke sfeer. De bezoekers zitten vlak op de band of act en kunnen na het optreden ook gemakkelijk met ze in gesprek.

 Mail: info@culturalexplores.nl

Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/251800661897905/