Flavourland2018_Poster1_defDe twee voorrondes vinden deze november in Almere en Emmeloord plaats en aankomende december is de finale in Lelystad.

Per voorronde gaan twee vakjuryprijswinnaars direct door naar de finale. Pas aan het einde van de laatste voorronde is bekend welke drie bands/ acts de meeste publieksstemmen hebben gekregen om finalist te worden. Alleen de winnaar van de Almeerse bandcontest ‘Vers’ is automatisch nu al zeker van een finaleplaats

1-e voorronde: Poppodium De Meester, Almere

Vrijdag 24 november. Aanvang: 20.00 uur/ zaal open 19.30 uur. Entree: € 5,-

Gravity Circus, Kelevino, Iyobel, Marijn Zwart, Norah Jane (allen uit Almere) en ACES, Bolivar, De Bromkatten (allen uit Lelystad).

Gravity Circus (Band Picture)

2-e voorronde: De Klos, Emmeloord

Zaterdag 25 november. Aanvang: 21.00 uur/ zaal open 20.30 uu. Entree: € 5,-

Backland (Emmeloord), Between May and April (Emmeloord/Urk), RUV (Dronten), Goddamn Dinosaur, Fleetwood Back, Cloudy Daze en Smiley Virus(allen uit Lelystad).

Goddamn

Finale: Poppodium Underground, Lelystad, zaterdag 16 december

Gastheer van-dit-alles is Flevolands levende legende Olmo.

NB: denk je “waarom staan wij er niet tussen?”, wordt dan reservedeelnemer!

“En hoe word ik dat?” Download (en mail) het deelnameformulier op www.flavourland.nl.

Norah Jane

Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.Bromkattencloudy daze

 

 

 

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.