Flavourland 2021, de provinciale popprijs van Flevoland, gaat ook dit jaar weer door. Naar verwachting als vanouds; op een podium en vóór publiek!

Daarom vanaf nu inschrijven voor Flavourland 2021 om als ‘beste band of act van Flevoland’ te eindigen en Lil MG -de winnaar van afgelopen editie- op te volgen

De voorrondes zijn op:

  • vrijdag 5 november                                Corneel, Lelystad
  • zaterdag 13 november                            De Klos, Emmeloord
  • donderdag 18 november                         Poppodium De Meester, Almere

 De finale is op:

  • vrijdag 10 december                                Poppodium De Meester, Almere

Wat valt er te winnen?

Naast moddervette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, ook directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een kunstzinnig vormgegeven trofee en één jaar lang alle roem tot minimaal aan de provinciegrenzen.

En één van de finalisten speelt op Jolpop 2022, het leukste festival van Lelystad.

Voor wie?

  • Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band/act kan meedoen.
  • Een band/act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is.
  • Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Kan tot en met donderdag 1 oktober as. door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl

Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic, www.corneel.nl, www.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl

Door wie?

Flavourland  is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink (voorheen CAF)  i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale.