schild _flavourland_DEF zonder ster positief witSpannend, ook door een erg goede line up:  de uitslag van de voorronde in De Meester – Almere is daarmee de volgende:

De jury bepaalt dat:

1./ eerste plaats is vNorah Janeoor Norah Jane (dus finalist),

2./ de tweede plaat voor Bolivar (dus finalist) ,

3./en derde plaats Gravity Circus (eervolle vermelding).

Qua publieksprijs maken Iyobel én De Bromkatten kans op een plaats in de finale, mist de publieksstemmen in De Klos daarbij achterblijven.

 

Tweede voorronde zaterdag 25 november in een uitverkochte De Klos- Emmeloord met een heel sterke deelnemers besloot de jury dat;

1. nummer één van de avond RUV (finaleplaats) was,RUV

2. de tweede plaats naar Doominoo (finaleplaats) ging en

3. als derde Goddamn Dinosaur (eervolle vermelding) eindigde.

Backland en RUV behaalden meer publieksstemmen dan de publiekswinnaars van De Meester-voorronde; zodat Backland in de finale terug te zien & horen is. RUV heeft als jurywinnaar sowieso een finaleplaats, zodat Iyobel (meeste stemmen in De Meester) daarmee geplaatst is voor de finale.

De wildcard (en daarmee de laatste finalist) wordt maandag as. bekend gemaakt op deze site en facebook.com/flavourlandmusic. De winnaar van ‘Vers’ is automatisch geplaatst.

Naast deze behoorlijk droge opsomming en iets te feitelijke verslaglegging vind je gelukkig de pas écht smeuïge verhalen, heftige roddels, compromitterende foto’s en schokkende filmpjes op 3voor12/flevoland en facebook.com/flavourlandmusic.