schild _flavourland_DEF zonder ster positief witVanaf nu kan je inschrijven voor Flavourland 2017 om mogelijk te eindigen als ‘beste band van Flevoland’.

De voorrondes zijn op:

vrijdah 10 novemeber    =

Zaterdag 16 december               Poppodium Underground, Lelystad

vrijdag  24 november                     Poppodium De Meester, Almere

zaterdag 25 november                  De Klos, Emmeloord

De Flavourland finale wordt dit jaar op zaterdag 20 januari as. in Poppodium Underground, Lelystad gehouden.

Wat is deze editie echt anders!

De prijs! Komend jaar is er geen SENA Performers Popnl Award in de Melkweg ivm verplaatsen van de Uitmarkt. Een wedstrijd zonder prijs is geen wedstrijd en daarom wint de winnaar in ieder geval € 1.250,- en de winnaar van de publieksprijs € 500,-. Een ‘nieuwe’ landelijke wedstrijd (op een v/d grote/ bekende poppodia) is in de maak, maar kan nu nog niet als prijs beloofd worden.

Voor wie?

Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de bandwedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band kan meedoen. Een band is Flevolands als minimaal één van de bandleden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan tot 10 oktober as. door het inzenden van een deelnameformulier, vind je op deze site, en een eventuele (niet verplichte, wél voor ons handige) demo.

Het deelnameformulier vind je ook binnenkort met alle andere informatie te vinden op:

www.facebook.com/flavourlandmusic, www.flavourland.nl & www.undergroundlelystad.nl, www.demeesteralmere.nl , www.de-klos.nl en 3voor12/flevoland

Door wie?

Flavourland 2017 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

Flavourland 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.