wanted finale 2018De finalisten van hiphopcompetitie Wanted 2018 zijn bekend! Zeven finalisten, waaronder één Flevolandse-, staan op zaterdag 7 april in de finale Most Wanted 2018 – The Final Showcase in de Melkweg Amsterdam. Uit de drie voorrondes kwamen drie winnaars en plaatsten vier acts zich via een wildcard. De line-up voor de finalestrijd bestaat uit: Tatted Tino, Team Gamble (Almere!), Mopperatchi, Young Villian, Pjotr, Djesco en HerrieSchoppr’s. GRAP organiseert Wanted om hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan pers, publiek en media.

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder meer: een professionele fotoshoot, zakelijke coaching, een workshop produceren bij Abbey Road Institute, optredens, een radio-interview, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor repetitieruimte, studiotijd bij Sonic City Studios en een tegoed voor de online distributie van muziek. Het volledige prijzenpakket is hier te vinden.

Verloop van de competitie

De winnaar van iedere Talent Show ging direct door naar Most Wanted 2018 – The Final Showcase op zaterdag 7 april in de Melkweg. De overige plekken in de finale werden gevuld door vier wildcards, die werden toegewezen door de jury. Wanted wordt gehost door Lost & T.Milan en dj All1NE (SoulTrash). De deelnemers worden begeleid door de coaches: Kimo, Leeroy (Zwart Licht) en Skinto (Stepherd & Skinto).

Voor in de agenda

Most Wanted 2018 – The Final Showcase I Zaterdag 7 april 2018

Tatted Tino I Team Gamble I Mopperatchi I Young Villian I Pjotr I Djesco I HerrieSchoppr’s

Melkweg I Lijnbaansgracht 234a | 020 531 8181 | www.melkweg.nl

Entree €11,35 (excl. lidmaatschap) | Hosts: Lost & T.Milan en dj All1NE (SoulTrash)

Over Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit Nederland. In het tweeëntwintig jarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als SoulTrash, De Nachtdienst, The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG mee. Grizzly mocht zich vorig jaar Most Wanted 2017 noemen.