foto;Lennart van den Berg-LennsArt73

Wie volgt Skallebieter op??

Vanuit Poppodium De Meester, Almere start 20.00 uur met The Wild Hunt, Michael Vaillent, Lil MG en Doubland .  Presentatie door Olmo en Yorgos.

The Wild Hunt
MIchael Vallient

Publieksstem

Elk jury lid (er zijn 3 à 4 vakjuryleden) maakt na afloop van de finale én na het gezamenlijk overleg een persoonlijke favorieten Top Drie.

Van die Top Drie krijgt zijn/ haar nummer 1- drie punten, nummer 2- twee punten en nummer 3- één punt.

Die punten worden bij elkaar opgeteld en leveren zo de winnaar op.

Het publiek vormt ook dit jaar het éxtra jurylid, dwz; de band/act die de meeste publieksstemmen binnensleept krijgt drie punten, nummer 2 mbt aantal publieksstemmen krijgt twee punten en nummer 3- één punt. En die publiekspunten worden meegeteld/opgeteld bij de jurypunten.

Daarmee bepaalt het publiek mee wie er gaat winnen en kan de publieksstem mogelijk doorslag geven bij het aanwijzen van de winnaar!

De info mbt ‘hoe te stemmen’ en de link & QR-code naar het stemformulier wordt vlak voor aanvang- en tijdens de live stream

Lil MG
Doubland

Wat valt er te winnen

Prachtige (geld)prijzen, optredens, dikke beker en één jaar roem tot minimaal de provinciegrenzen.

Als kers op de taart plaatst de winnaar van Flavourland automatisch voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

Waar kan je kijken?

Live streams via o.a. www.facebook.com/poppodiumdemeester, www.facebook.com/flavourlandmusic, www.facebook.com/corneel0320 en https://youtu.be/MGKdl1MXf9o en www.facebook.com/Kunstlinkflevoland waarop je ook de voorrondes kan terugkijken.