EVAN DAIN moo sessionsVanaf januari zijn de maandelijkse Moo Sessions op de boerderij in Rutten weer gestart . Iedere laatste zondagmiddag van de maand vindt er tot en met juni as.een huiskamerconcert plaats . In februari kom singer-songwriter Evan Dain voor deze gelegenheid speciaal met band spelen bij de Moo Sessions.

De band Toycar Taxi beet in januari de spits af met een mooie en intieme show voor een enthousiast publiek, dat tussendoor ook vragen kon stellen aan de band en na het optreden verder met ze in gesprek ging. 

In februari speelt Evan Dain in de Moo Sessions. Evan Dain is singer-songwriter, maar komt speciaal voor deze gelegenheid met band. Evan schrijft liedjes die je laten bewegen. Met de gitaar in zijn handen laat hij zijn gedachtes los en vertaald ze naar verhalen.

In 2016 is er gestart met de Moo Sessions. Bij de Moo Sessions spelen de bands en acts een unieke set binnen een huiselijke sfeer. De bezoekers zitten vlak op de band of act en kunnen na het optreden ook gemakkelijk met ze in gesprek.

Moo Sessions #08 zondagmiddag 26 februari om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band die speelt.

Mail: info@culturalexplores.nl

Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/406828506333237/