Esther-41De tijd vliegt met aLweer de tweede Moo Sessions van 2018: zondagmiddag 25 februari wacht een eigenzinnig optreden van Esther de Jong .

Esther de Jong schrijft Nederlandse dagboekmuziek. Met nummers over liefde, (ver)dwalen en hartenpijn, sleurt ze je mee naar een ondergrondse wereld; daar waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven. Want tja, ze houdt nu eenmaal van graven. Hopende iemand stil te doen staan, een oog te openen, een wenkbrauw op te doen trekken of iets open te breken.

In 2015 studeerde Esther de Jong af aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Ze heeft onder meer al opgetreden bij Oerol, Noorderzon en Eurosonic Noorderslag. Afgelopen jaar kwam haar eerste clip Van mij uit.

Foto: Xanne Wijkamp

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen  huiselijke & agrarische sferen van een heuse boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #14 zondagmiddag  25 februari om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band of act.

Mail: info@culturalexpores.nl

Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html

Facebook: https://www.facebook.com/events/140453906650471/