Gestrand logo.pngGratis toegankelijk festival Gestrand op het Strandbad Duin, Almeerderstrand staat dit jaar weer bol van de activiteiten en meer!

Op zaterdag 9 juli organiseert Stichting Loods4 in samenwerking met Duin en Marina Muiderzand voor de elfde keer het festival Gestrand. Het sfeervolle festival is van 14:00 tot 00:00 uur op de kop van het Almeerderstrand is voor iedereen gratis toegankelijk en biedt bezoekers verassende live optredens, theater, (water)sport voor jong en oud, lekker eten, een creatieve markt, de kunstveiling en nog veel meer. Gestrand is een evenement voor het hele gezin.

 Activiteiten

Naast een spectaculair podium programma kan je dit jaar aan verschillende wateractiviteiten deelnemen. Zo kan je surfen, kanoën, suppen en meedoen aan de optimist on tour. Op het strand kan je je laten verassen door verschillend straattheater, zie je hoe de wereld eruit ziet als er geen regels bestaan met de Bonte Hond, volleyballen of meedoen aan verschillende workshops van Japanse Vlechtkunst tot Ibiza naam bandjes maken. Mag het allemaal wel wat minder actief dan strijk je ontspannen neer op je handdoek, struin je de markt af opzoek naar de artikelen die jou het meest aanspreken of bied je mee in de kunstveiling, waar de opbrengsten weer naar de volgende editie gaan.

Eten en Drinken

Gestrand biedt de mogelijkheid om je zelf meegebrachte vlees of vis te bereiden op de door ons opgestookte BBQ’s. Heb nou geen zin om te slepen dan kan je jezelf verwennen door middel van de uitgebreide food-line up met o.a. overheerlijke steenoven pizza’s, Surinaamse snacks, wraps, pannenkoeken, verse salades of lekker gegrild vis. Uiteraard is er ook een bar aanwezig waar je een verkoelend drankje kan halen tegen vriendelijke prijzen.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Bezoek de nieuwe website www.gestrand.org Hier vind je uitgebreide informatie over het concept en het ontstaan daarvan. Maar ook kan je daar alvast een kluisje reserveren, zodat je lekker onbezorgd kan genieten van al het moois dat je op 9 juli tegenkomt. Als verassing wordt één kluisje gevuld met een Gestrand Goody bag. Volg Gestrand ook op Facebook en blijf op de hoogte van het programma en laatste nieuwtjes.

 Locatie

Strandbad Duin op het Almeerderstrand

Ijmeerdijk

Wanneer

Zaterdag 9 juli 2016 van 14.00 tot 00.00 uur