3voor12-flevoland logoTijdens het 3voor12 Flevoland Café transformeert de Underground foyer elke laatste donderdag van de maand tot een gezellig bruin café (inclusief speciaalbiertjes!), waarbij de muzikale voorkeur van een Flevolandse act centraal staat. Op donderdag 26 mei  kun je genieten van de favoriete muziek van Bolivar.

Bolivar was afgelopen juni een Flevoland All-Star op Gimme Shelter, en mocht in die rol samen met Hard & Heady, Contrast en MC TEN6 ook voor honderden toeschouwers optreden tijdens afgelopen Bevrijdingsfestival Flevoland.

Hij heeft al een lang muzikaal leven achter zich: in 2007 kreeg hij een platencontract bij Sony, dat werd verbroken toen Sony erachterkwam dat hij als uitgeprocedeerde asielzoeker destijds nog geen Nederlandse nationaliteit had. Ondanks alle tegenslag bracht Bolvar al twee albums uit én schopte hij het tot de finale van Holland’s Got Talent.

Afgelopen maart was Bolivars complete verhaal te zien in NPO 3’s Jan Rijdt Rond: http://www.npo.nl/jan-rijdt-rond/03-03-2016/KN_1678941/POMS_KN_3432691.